fredag 8 januari 2016

Veckobrev v.1


Hej och välkomna tillbaka efter jullovet!
Hoppas att det varit ett vilsamt lov.
Skolan börjar med en väldigt kort vecka, bara två dagar, men det kanske är skönt att starta upp lite försiktigt.
Vi har ändå hunnit arbeta en hel del. Eleverna har fått färdigställa sina arbeten i svenska och engelska, och även arbetat en del inför provet i So. Det är ett prov i geografi och datum för provet är 27/1.
Breven från Frankrike har äntligen kommit! eleverna var väldigt uppspelta och nöjda, och började genast skriva svar. De som så önskar får ta hem och visa breven, men inte glömma att ta med dem igen eftersom de behövs när de ska besvara dem.

Nu är det verkligen kallt ute, men tyvärr är fler elever dåligt klädda för kylan. Vilket i sin tur innebär att de inte vill gå ut för att de fryser, vilket i sin tur innebär att vuxna som är ute för att vara tillhands ute på skolgården får gå runt i korridorer och mota ut elever som springer in och gömmer sig.
Det är inte ok. vi behövs ute bland eleverna. Hjälp ert barn att komma ihåg att ta på sig kläder som håller för kyla. Titta på temperatur och väderlek, kanske redan kvällen innan, så det inte blir so en överraskning när det går iväg på morgonen. Jag har tagit med mig mössor, vantar och vinterkängor ifall någon inte har med sig.
Önskar er alla en skön helg.
/Yvonne&Maria



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar