fredag 7 november 2014

Veckobrev v.45


Hej alla elever och vårdnadshavare!

Nu har snö och vinter ankommit och det har ännu en gång blivit påtagligt att många elever har missat att ta med sig passande kläder. För att eleverna skall kunna vara ute och röra sig under rast behöver de tex:

* Vattentäta skor
* Överdragsbyxor
* Tjock och varm jacka
* Vantar och mössa
* Gärna extra strumpor.

Vi vill påminna om att skolan inte har någon morgon omsorg för eleverna åk 4-6 "klubben". Detta innebär att skolan öppnar kl 09:00 för elever som inte har modersmål. Behöver just ditt barn omsorg tisdag morgon kontakta rektor.

Många elever är redan när de kommer till skolan trötta och även i vissa fall hungriga. Detta påverkar framförallt den berörda eleven men även dess klasskamrater. Dubbelkolla gärna med ert barn att de faktiskt äter frukost.

Nästa vecka kommer vi få två lärarkandidater till årskursen. Ellinor som har varit hos oss tidigare och Emma som är ny både för oss och eleverna. Ellinor kommer vara hos oss från den 13 november till den 3 december och inrikta sig mot svenska och matematik. Emma kommer vara hos oss från den 10 november till den 18 november och inriktar sig främst på matematik.

Gustavo kommer tyvärr att de nästkommande 4 månaderna vara bortrest. Vi se framemot att träffa honom igen i mars.

Kom ihåg:
* V.46 redovisning/analys av de egna reklambilderna
* V.48 hålla tal. Glöm inte att titta på retorikmatchen
* V.48 Geografiprov
*

Maria, Patrik, Yvonne



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar