fredag 28 november 2014

Veckobrev 48

Hej alla elever och föräldrar!

Nu är det dags för skridskoåkning. I år kommer vi att åka i ishallen på Spånga Ip. Eleverna behöver ha med sig skridskor, passande klädsel, näringsriktig matsäck , dryck utan kolsyra och om man vill egen klubba.

Åk 5               10.00 – 11.00 (lunch 11.00 – 11.30)


Resväg: Åk t-bana till Vällingby. Därifrån buss 179 mot Sollentuna station. Gå av hållplatsen ”Spånga Idrottsplats”. Resväg ca 30 min. 

Hjälm är obligatoriskt och man får inte beträda isen utan hjälm på huvudet.


Många av eleverna var väl förberedda inför geografiprovet idag och sugna på att få visa sina kunskaper. Eleverna har även varit otroligt duktiga i sitt arbete med bildframställningar och presentationer. Eleverna har överhuvudtaget varit duktiga på att prata inför och att lyssna på varandra.  Novellerna börjar på allvar ta form och de förbättra och utvecklar sina texter kontinuerligt med hjälp och stöd av varandra genom att ge och få respons.

Nästa vecka kommer vi starta upp vårt arbete med hållbar utveckling som kommer vara ämnesövergripande (ma, so, sv, no, teknik) och vi kommer även läsa enligt ett annat schema. Start och slut tiderna kommer dock vara oförändrade. Vi kommer löpande redovisa elevernas arbete här på på bloggen. 

Ha en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar