måndag 9 maj 2016

Viktigt Viktigt!!!!

Hej alla föräldrar!

Nu är snart skolan slut och barnen börjar nya äventyr på skilda håll. Vi tänkte därför fira med en gemensam eftermiddag/kväll på Gröna lund. 

Torsdagen den 26:e maj åker vi tillsammans från skolan till Grönan.
Vi åker gemensamt hem med barnen 19:30. Du hämtar ditt barn i Blackebergs tunnelbana cirka 20:30.

Kostnad per barn blir 280 kronor. Här ingår inträde på Grönan, middag till ett värde av 70 kr samt åkband. Detta är ett kraftigt rabatterat pris och vi använder oss också av klasskassan/retorikvinsten. Transport till och från bekostas av var och en. Färdbevis ska vara laddat och klart att användas vid avfärd. Kontakta oss i förväg om ditt barn har allergier.

Vi som åker med är Kajsa Lythell, Madeleine Ahlberg, Angelica Fajerson, Micke Johansson samt Elina Hammarberg. Om du vet med dig att ditt barn har speciella behov eller svårt att klara sig med andra vuxna får du följa med själv.

Vi har tänkt att barnen ej ska ha med sig pengar; lotter, godis mm kan de klara sig utan denna gång pga rättviseskäl.
Tänk på att barnen inte kan ta med väskor och små lösa föremål då de åker i attraktionerna. Värdesaker kan lämnas hos oss vuxna men vi ansvarar inte för mobiler etc som barnen själva bär omkring på.

Anmälan samt inbetalning sker till Madeleine Ahlberg. Betalning ska vara mig tillhanda senast onsdagen den 11 maj. Maila anmälan till madeleine.ahlberg@hotmail.com och betala till Handelsbanken 6154-334737958. Skriv barnets namn i referensfältet.
Vid frågor om betalning ring Madeleine på 073-670 66 00. 
Övriga frågor besvaras av Kajsa 070-415 23 90.

Vi ser fram emot en fantastisk dag på Gröna lund och hoppas att alla kan följa med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar