fredag 20 februari 2015

Veckobrev vecka 8

Hej!
Vilken intensiv vecka vi har haft. Det jobbas och jobbas. Gränser testas (ibland dock lite för mycket). Många elever har varit sjuka från och till i veckan men vi pedagoger har varit här alla!

På livskunskapen arbetar vi med barnkonventionen och ett material som heter  Rafiki. Gå gärna in och titta på materialet på nätet.

Vi hade ett ämnesövergripande (so, engelska och musik) temaarbete i onsdags eftermiddag då alla fick lyssna på och prata om musiktexter med religiöst innehåll. Det var både himmel och helvete.

I dag avslutade vi veckan med att eleverna fick göra en enkätundersökning med rektorn, en konsert med skolans egna husband, där såväl musikläraren Erik som idrottsläraren Emmanuel ingår och sedan fick alla elever och all personal på skolan en alldeles egen skoltröja. 
Nu är det dags för ett härligt sportlov och vi hoppas att alla får möjligheter att vila upp sig och att få njuta av lite vårsol.

Veckan efter lovet börjar med studiedag som vi nämnt tidigare. Skolan är då helt stängd.

Vi ses på tisdag den 3 mars igen.

Vi ser framemot att alla elever har med sig intyget om att de får delta i undersökningen i matematik. Saknar ni intygspappet finns detatt hämta hem  här .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar