fredag 19 september 2014

Veckobrev v38


Hej!
Vilken härlig vecka!

Tack för ett trevligt föräldramöte. Vi tyckte alla tre att det var roligt och intressant att träffa er föräldrar och att höra era tankar och åsikter. Vi blev dock lite besvikna över att det inte var särskilt många som kom.

Skoljoggen var en härlig eftermiddag. Imponerande att några sprang ca 3-5 km i jämnt och bra tempo samt att några sprang supersnabbt 2 km. Många barn har oroväckande dålig kondition och orkade knappt gå 2 km! Dags att ta lite stärkande helgpromenader kanske.


från rektorn:


Hej föräldrar!


Stort tack för ert engagemang på föräldramötet som vi hade den 16/9. Det är härligt att känna ert stora engagemang för skolan och det stöd ni ger oss. Vår dialog med er om ert barn är väldigt viktig för att vi ska nå framgång i vårt arbete. Elevernas utveckling mot målen är vårt fokus. Viktigt i detta arbete är att skapa sammanhang, meningsfullhet och begriplighet för eleverna när de är i skolan. Det spelar ingen roll om det är skoltid eller fritidstid. Hela dagen ska hänga ihop för våra elever.


Det är väldigt kul att vi har fått vår nya ”multiarena” på plats. Den används mycket flitigt under skoldagen. Att kunna bidra till att Blackeberg har fått en ny plats för barn och ungdomar att samlas vid efter skoltid och bidra till meningsfull fritid är något vi också har lycktas skapa. Och det känns mycket bra!


Planerna för uppfräschning och renovering av resten av skolgården är klara. Snart startar även detta arbete.


Vi ses och hörs,


Henrik, rektor
___________________________________________________________________________________
Kom ihåg!
·        Inneskor
·        Tjejernas vaccination blir den 3 november.
Kom ihåg att lägga in vår klassblogg som bokmärke!
Ha en trevlig helg
Maria, Patrik, Yvonne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar